دستور پخت مرغ کره ای آسان

مواد لازم
ران مرغ بدون استخوان 500 گرم
ماریناد
1 عدد لیمو، آب گرفته
2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
2 قاشق چایخوری پاپریکا
1-2 قاشق چایخوری پودر فلفل تند
200 گرم ماست طبیعی
کاری
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 پیاز بزرگ، خرد شده
3 حبه سیر، له شده
1 عدد فلفل سبز، بدون دانه و ریز خرد شده (اختیاری)
زنجبیل به اندازه انگشت شست، رنده شده
گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
2 قاشق چایخوری شنبلیله آسیاب شده
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
آب مرغ 300 میلی لیتر
50 گرم بادام پرک، پوست کنده شده
برای سرو (اختیاری) :
برنج باسماتی پخته شده
نان
ترشی انبه یا ترشی لیمو
گشنیز تازه
لیمو ترش

 

روش
مرحله 1
در یک کاسه متوسط، همه مواد ماریناد را با مقداری چاشنی مخلوط کنید. مرغ را به اندازه لقمه خرد کنید و با ماریناد بریزید. روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.

گام 2
در یک قابلمه بزرگ و سنگین، روغن را گرم کنید. پیاز، سیر، فلفل سبز، زنجبیل و مقداری چاشنی را اضافه کنید. روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود سرخ کنید.

مرحله 3
ادویه ها را به همراه پوره گوجه فرنگی اضافه کنید، 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا معطر شود، سپس آب گوشت و مرغ مرینیت شده را اضافه کنید. 15 دقیقه بپزید، سپس ماریناد باقی مانده در کاسه را اضافه کنید. 5 دقیقه بجوشانید، سپس بادام تفت داده شده را بپاشید. در صورت تمایل با برنج، نان ، چاتنی، گشنیز و لیموترش سرو کنید.

LEAVE A REPLY