این غذای ساده ماکارونی گوجه فرنگی و پنیر را برای یک شام خوشمزه، سیر کننده و مقرون به صرفه درست کنید. این یک راه عالی برای استفاده از مواد اولیه انبار است

 

نکته دستور غذا: ما سوسیس‌های فرانکفورتری را در این دستور غذا اضافه کرده‌ایم، اما اگر می‌خواهید آن را گیاهی نگه دارید، می‌توانید آن‌ها را به سادگی حذف کنید.

مواد لازم :
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز، خرد شده
1 حبه سیر، له شده
400 گرم قوطی گیلاس یا گوجه فرنگی خرد شده
قند خرد کن
چند قطره سس ورسسترشر
100 گرم ریگاتونی یا سایر پاستاهای لوله ای شکل
50 گرم  پنیر گودا یا چدار ، رنده شده
تکه نان باگت یا تکه تکه شده، درشت رنده شده
2 عدد سوسیس فرانکفورت، ورقه شده (اختیاری)
روش
مرحله 1
روغن را در یک تابه متوسط گرم کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود. سیر را هم بزنید و یک دقیقه دیگر بپزید. گوجه فرنگی و شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد و 20 دقیقه بجوشد. چند قطره سس Worcestershire اضافه کنید و مزه دار کنید. این سس اصلی را اکنون می توان سرد یا منجمد کرد.

مرحله 2
در همین حین پاستا را طبق دستور بسته بپزید. گریل را روی حرارت زیاد کنید. پنیر و آرد سوخاری را با هم مخلوط کنید.

 

مرحله 3
پاستا را آبکش کرده و داخل آن سس بریزید. در سوسیس های فرنکفورت (در صورت استفاده) بریزید و با قاشق در ظرف ضد حرارت بریزید. روی آن خرده های پنیر بریزید و به مدت 3 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که داغ و طلایی شود، گرم کنید. با یک سالاد ساده سرو کنید.

LEAVE A REPLY