طرز تهیه برنج سرخ شده تایلندی با میگو و آناناس

طرز تهیه برنج سرخ شده تایلندی با میگو و آناناس  : این شام سریع و کم کالری برای یک شب شلوغ در اخر هفته عالی است. برنج خود را از قبل بپزید تا جلوتر باشید- آن را زیر آب سرد بگذارید تا سریع خنک شود، سپس در کیسه غذا تا یک ماه فریز کنید.

 

مواد لازم :
2 قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
سبزی ها و سفیده پیاز را جدا کرده و هر دو را ورقه کنید
1 فلفل سبز، دانه گرفته و به قطعات کوچک خرد شود
140 گرم آناناس، خرد شده به اندازه معمولی
3 قاشق غذاخوری خمیر کاری سبز تایلندی
4 قاشق غذاخوری سس سویا سبک، به علاوه مقدار اضافی برای سرو
300 گرم برنج باسماتی پخته شده (قهوه ای، سفید یا مخلوط – حدود 140 گرم برنج نپخته)
2 عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده
140 گرم نخود فرنگی منجمد
225 گرم شاخه های بامبو قوطی، آبکش شده
250 گرم میگوی منجمد، پخته یا خام
2 تا 3 عدد لیموترش ، بقیه را برای سرو برش دهید
تعداد کمی برگ گشنیز (اختیاری)

 

روش
مرحله 1
روغن را در  ماهیتابه نچسب گرم کنید و سفیده پیاز را به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. فلفل را به مدت 1 دقیقه و سپس آناناس را به مدت 1 دقیقه اضافه کنید، سپس خمیر کاری سبز و سس سویا را هم بزنید.

مرحله 2

برنج را اضافه کنید و تفت دهید تا داغ شود، سپس برنج را به یک ظرف دیگر و تخم مرغ ها را هم بزنید. نخود، شاخه های بامبو و میگوها را با برنج و تخم مرغ مخلوط کنید، سپس به مدت 2 دقیقه حرارت دهید تا میگوها داغ شده و نخودها نرم شوند. در آخر سبزی پیاز، آبلیمو و گشنیز را در صورت نیاز با هم مخلوط کنید. با لیموترش اضافی و سس سویا سرو کنید.

 

همچنین بخوانید : طرز تهیه نوشیدنی کلاسیک اسپرسو کورتادو

LEAVE A REPLY