چای پرتقالی رویایی با طراوت و خوش طعم است و شما را گرم می کند.
برای شربت: در یک ظرف کوچک، آب پرتقال و شکر را روی حرارت متوسط رو به بالا بجوشانید. حدود 5 دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و به مدت 20 دقیقه خنک کنید.
برای چای: در یک ظرف کوچک، آب را به جوش بیاورید. چای کیسه ای را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. حدود 20 دقیقه بگذارید چای دم بکشد و در دمای اتاق خنک شود. کیسه های چای را بردارید و دور بریزید. چای و شربت را در پارچ بریزید و در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
1. آب جوش خود را به همراه چای کیسه ای به یک قوری اضافه کنید.
2. بگذارید چای به مدت 7 دقیقه بماند سپس چای کیسه ای را دور بیندازید.
3. جایگزین شکر و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید تا شکر حل شود.
4. آب پرتقال و بعد سرد را با هم مخلوط کنید و دوباره مخلوط کنید.
5. همه چیز را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
6. لذت ببرید.
برای سرو: آب گازدار را داخل پارچ بریزید و برش های پرتقال را اضافه کنید. چای را در 4 لیوان پر از یخ بریزید. با نعناع تازه یا ریحان تزئین کنید و سرو کنید.
برای سفارش انواع نوشیدنی ها و مشاهده دسته بندی های متنوع به صفحه اصلی رستوران مجمع مراجعه نمایید.
همچنین بخوانید : طرز تهیه نوشیدنی کلاسیک اسپرسو آمریکانو