طرز تهیه قهوه دالگونا

اگر قهوه فوری، شکر و شیر (گرم/سرد) دارید، قهوه دالگونا یا آیس کافی خامه ای به راحتی آماده میشود و فوق العاده ساده است.

قهوه دالگونا یک قهوه کف‌دار است که از قهوه فوری و شکر تهیه می‌شود و سپس روی شیر قرار می‌گیرد. آن را دالگونا می نامند زیرا قهوه خامه ای کرکی شبیه آب نبات دالگونا است، یک آب نبات از کره جنوبی.

قهوه دالگونا، قهوه کرکی، قهوه کف‌دار، قهوه همزده – هر چه می‌خواهید اسمش را بگذارید.

بهترین قسمت در مورد آن این است که شما فقط به سه ماده نیاز دارید که احتمالاً دو مورد از آنها را قبلاً در خانه دارید. اگر قهوه فوری، شکر و شیر دارید،  تقریبا برای تهیه قهوه دالگونا آماده هستید. قهوه دالگونا مانند کاپوچینویی است که روی سرش چرخانده شده است، قهوه کف‌دار روی آن و شیر زیر آن قرار دارد.

5 نوع مختلف قهوه دالگونا یا قهوه فلافی

قهوه کلاسیک دالگونا (شیر داغ)
قهوه سرد کپا دالگونا (شیر خنک و تکه های یخ)
قهوه موکاچینو دالگونا (پودر و شیر کاکائو)
قهوه دالگونا شکلاتی (شربت شکلاتی و شیر)
قهوه دالگونا آب یخی (مکعب یخ و آب)

طرز تهیه قهوه دالگونا

مواد لازم :

2 قاشق چایخوری یا 1/3 فنجان قهوه فوری
2 قاشق غذاخوری یا 1/3 فنجان شکر
2 قاشق چایخوری یا 1/3 فنجان آب بسیار داغ
400 میلی لیتر یا 2 لیوان شیر داغ/خنک

اختیاری :
4-6 قطعه مکعب یخ
1 قاشق چایخوری پودر کاکائو
شربت شکلات

 

 

مخلوط قهوه را هم بزنید

– قهوه فوری، شکر و آب داغ را (به تدریج مخلوط کنید) به یک کاسه متوسط اضافه کنید.

– حالا از یک لیسک استفاده کنید تا مخلوط را به شدت هم بزنید. هر بار کمی آب اضافه کنید، کمک می کند تا قهوه را سریع هم بزنید. می توانید از همزن برقی دستی استفاده کنید، مخلوط قهوه را با همزن بزنید تا قهوه ای روشن و پفکی شود.

ممکن است 4 تا 5 دقیقه طول بکشد تا مخلوط به حالت کف مانند خمیر برسد.

 

 

طرز تهیه قهوه دالگونا

 

 

1. طرز تهیه قهوه دالگونا کلاسیک (شیر داغ)

 

– دو لیوان را با شیر داغ پر کنید.

– 3 پیمانه دالگونا از مخلوط قهوه کف کرده روی آن قرار دهید و با قاشق صاف کنید.

– سرو کنید و لذت ببرید.

 

 

2. طرز تهیه قهوه کپا دالگونا (شیر خنک و تکه های یخ)

 

– دو لیوان را با تکه های یخ پر کنید و شیر خنک را داخل آن بریزید.

– 3 پیمانه دالگونا از مخلوط قهوه کف کرده روی آن قرار دهید و با قاشق صاف کنید.

– سرو کنید و لذت ببرید.

 

همچنین بخوانید : طرز تهیه نوشیدنی اسپرسو کلاسیک کافه لاته

 

3. طرز تهیه قهوه موکاچینو دالگونا (پودر کاکائو)

 

– 3 اسکوپ دالگونا و 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را در یک فنجان اضافه کنید. با قاشق خوب مخلوط کنید.

– دو لیوان را با شیر داغ پر کنید.

– 3 اسکوپ دالگونا از مخلوط قهوه کف کرده را روی آن بریزید.

– سرو کنید و لذت ببرید.

 

4. قهوه دالگونا شکلاتی (شربت شکلاتی)

– لیوان را کمی کج کنید و شربت شکلات را در کناره های لیوان بریزید و در حالی که آن را می چرخانید، طرحی تصادفی ایجاد کنید.

– لیوان را با تکه های یخ پر کنید و شیر خنک را داخل آن بریزید.

– 3 پیمانه دالگونا از مخلوط قهوه کف کرده روی آن قرار دهید و با قاشق صاف کنید.

– مقداری شربت شکلات روی آن اضافه کنید تا طرحی تصادفی شود.

– سرو کنید و لذت ببرید.

 

5. قهوه دالگونا با آب یخی (یخ و آب)

 

اگر شیر دوست ندارید، می توانید آن را امتحان کنید.

– مقداری تکه یخ و آب را در یک لیوان یا فنجان اضافه کنید.

– در صورت تمایل می توانید شکر اضافه کنید (اختیاری).

– 3 پیمانه از مخلوط قهوه کف کرده، عروسک های دالگونا را با هم مخلوط کنید.

– با قاشق خوب مخلوط کنید.

– سرو کنید و لذت ببرید.

 

 

LEAVE A REPLY