دستور نوشیدنی قهوه سفید سرد

6 نوع دستور نوشیدنی قهوه سفید سرد

 

مواد لازم

اسپرسو
بستنی
اب
شیر
خامه زده شده
شربت شکلات
عسل
دارچین
شیر غلیظ شده

دستور نوشیدنی قهوه سفید سرد

دستورالعمل ها

یخ لاته
آیس لاته فندقی
شیر برنج آیس لاته
موکای یخی
قهوه سرد ویتنامی CA PHE SUA DA
شیر و عسل

 

مراحل

 

لاته یخی

 

لاته سرد را می توان تکان داد یا هم زد، شیرین کرد یا طعم داد، و متناسب با قدرت دلخواه شما تنظیم کرد. اگر از طعم بارز قهوه کاپوچینو لذت می برید، در این دستور فقط از نصف شیر استفاده کنید.

دستورالعمل ها

1. نصف لیوان را با تکه های یخ پر کنید. با استفاده از این تکنیک، یک شات/25 میلی لیتر (1 اونس) اسپرسو را در یک پارچ کوچک دم کرده و روی آن بریزید.

2. سرو کنید – با 180 میلی لیتر (6 اونس) شیر پر کنید و با شربت ساده شیرین کنید.

3. متناوبا – یک شات / 25 میلی لیتر (1 اونس) اسپرسو دم کنید، آن را به تکه های یخ در یک شیکر اضافه کنید و خوب تکان دهید. نصف لیوان سرو را با تکه های یخ پر کنید
و 180 میلی لیتر (6 اونس) شیر اضافه کنید تا سه چهارم لیوان پر شود. اسپرسوی خنک شده را داخل لیوان صاف کرده و سرو کنید.

دستور نوشیدنی قهوه سفید سرد

 

آیس لاته فندقی

دستور نوشیدنی قهوه سفید سرد

 

برای جایگزینی پیچیده‌تر بدون لبنیات، شیرهای مغزی و دانه‌های مختلف را با هم مخلوط کنید و از فرصت استفاده کنید و با بافت‌ها نیز بازی کنید. شیرین کردن با ملاس به جای شکر سطح دیگری از طعم را اضافه می کند.

دستورالعمل ها

1. با استفاده از روش روشن، دو شات/50 میلی لیتر (1 1⁄2 اونس) اسپرسو را در یک قوری کوچک دم کنید و 2 قاشق چایخوری ملاس را در آن حل کنید. به شیکر پر تکه های یخ اضافه کنید و خوب تکان دهید.

2. 2 قاشق غذاخوری کاسترد سویا را کف لیوان بریزید و چند تکه یخ اضافه کنید. 150 میلی لیتر (5 اونس) شیر فندق را پر کنید.

 

شیر برنج آیس لاته

 

یکی از شیرین‌ترین جایگزین‌های طبیعی برای شیر گاو، شیر برنج است، اما آن را برای قهوه‌های سرد مناسب‌تر می‌کند. عصاره آجیل با شیر برنج بسیار خوب است، اما با انواع دانه ها نیز آزمایش کنید.

دستورالعمل ها

1. یک شات/25 میلی لیتر (1 اونس) اسپرسو را در یک پارچ کوچک دم کنید. اجازه دهید خنک شود.

2. اسپرسو، 180 میلی لیتر (6 اونس) شیر برنج، و 25 میلی لیتر (1 اونس) طعم دهنده پرالین را در یک شیکر مخلوط کنید. مقداری تکه های یخ قهوه و قهوه کاسکرا سرد، مرحله 1) اضافه کنید و به شدت تکان دهید.

 

3. سرو کنید – داخل لیوان دوبار صاف کنید و بلافاصله با نی سرو کنید.

 

موکای یخی

 

یک نوع محبوب از لاته سرد، موکای سرد است  که به سس شکلات نیاز دارد که  به آن طعمی غنی و شیرین می دهد. اگر دوست دارید طعم قهوه با شدت بیشتری به شما منتقل شود، از شیر کمتر استفاده کنید یا مقدار سس شکلات را کاهش دهید.

دستورالعمل ها

1. 2 قاشق غذاخوری شیر خانگی یا سس شکلات تلخ را داخل لیوان بریزید. با تکه های یخ پر کنید و روی 180 میلی لیتر (6 اونس) شیر بریزید.

2. ، دو شات/50 میلی لیتر (1 1⁄2 اونس) اسپرسو را در یک ظرف دم کرده و روی شیر بریزید.

3. آن را سرو کنید، بلافاصله با نی سرو کنید تا سس شکلات هم زده و حل شود.

ICE MOCHA نوشیدنی ناب در روزهای تابستانی است، این نوشیدنی بهترین نوشیدنی بعد از باربیکیو است.

 

قهوه یخی CA PHE SUA از  ویتنام

 

اگر قطره چکان قهوه ویتنامی ندارید، از فرنچ پرس یا موکا دیگ روی اجاق گاز استفاده کنید. تقریباً به روش Ca phe sua nong تهیه می شود، نسخه سرد آن رقیق تر است، اما همچنان شیرین و خامه ای است.

دستورالعمل ها

1. 2 قاشق غذاخوری شیر غلیظ شده را کف لیوان بریزید و آن را با تکه های یخ پر کنید.

2. فیلتر را از یک فنجان خارج کنید و 2 قاشق غذاخوری قهوه متوسط آسیاب شده را داخل آن بریزید. تکان دهید تا تفاله ها پخش شود و فیلتر را دوباره پیچ کنید.

3. phin را روی لیوان قرار دهید. 120 میلی لیتر (4 اونس) آب را به جوش آورده و حدود یک چهارم آن را روی فیلتر بریزید. با استفاده از phin ، قهوه را به دنبال آن دم کنید

4. هم بزنید تا شیر غلیظ شده حل شود و سرو کنید.

 

شیر و عسل

 

عسل یک شیرین کننده طبیعی خوش طعم است و در نوشیدنی های گرم و سرد به خوبی عمل می کند. در این دستور، می توانید آن را قبل از سرد شدن به قهوه اضافه کنید یا درست قبل از سرو هم بزنید. برای تهیه مکعب های شیر، به سادگی شیر را در یک سینی یخ منجمد کنید.

دستورالعمل ها

1. با استفاده از تکنیک Cold Dripper، 100 میلی لیتر (3 1⁄2 اونس) قهوه سرد دم کرده را روی تکه های یخ دم کنید.

2. 3 تا 4 حبه شیر یخ زده را داخل لیوان قرار دهید و 1⁄2 قاشق چایخوری عصاره وانیل، 1 قاشق غذاخوری عسل هدر و 1⁄4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده را اضافه کنید.

3.  100 میلی لیتر (3 1⁄2 اونس) شیر و سپس قهوه را در لیوان بریزید و بعد از همزدن با قاشق همزن آن را سرو کنید.

شیر و عسل – حبه های شیر منجمد یا حبه های قهوه از رقیق شدن بیش از حد نوشیدنی قهوه جلوگیری می کند.

LEAVE A REPLY