Café de Olla

Café de Olla یک روش سنتی برای تهیه قهوه در مکزیک است که نسل‌های زیادی تا به امروز از آن لذت می‌برند. این نوشیدنی به طور سنتی در Olla de Barro (ظرف سفالی) تهیه می شود. طعم متمایز کافه د اولا با دارچین و پیلونسیلو ارائه می شود.

قهوه ادویه دار مکزیکی که با قهوه آسیاب شده مکزیکی، دارچین و شکر تیره خام تهیه می شود که ما آن را “Piloncillo” می نامیم.

همچنین بخوانید : چای سرد لیمویی کلاسیک

 

مواد لازم :

8 فنجان آب
2 عدد چوب دارچین کوچک
3 عدد میخک کامل
4 اونس شکر قهوه ای تیره
1 شکلات نیمه شیرین مربع یا شکلات مکزیکی
4 اونس قهوه آسیاب شده

 

قهوه را آماده کنید
– آب را به جوش بیاورید، سپس دارچین، میخک، شکر و شکلات را اضافه کنید.

– وقتی مایع دوباره به جوش آمد، کف را از آن جدا کنید.

– حرارت را کم کنید و مطمئن شوید که مایع به جوش نیاید.

– قهوه را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دم بکشد.

– قهوه را در ظرف سفالی با ملاقه سرو کنید.

 

 

 

LEAVE A REPLY