دستور پخت Chorizo & mozzarella gnocchi

آماده سازی: 10 دقیقه
پخت: 25 دقیقه

مواد لازم :
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز، ریز خرد شده
2 حبه سیر، له شده
120 گرم چوریزو، مکعبی خرد شده
2 قوطی گوجه فرنگی 400 گرمی خرد شده
1 قاشق چایخوری شکر کاستر
600 گرم گنوکی تازه
125 گرم توپ موزارلا، به قطعات خرد شده
یک دسته کوچک ریحان، خرد شده
سالاد سبز برای سرو

 

روش
مرحله 1
روغن را در تابه ای متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را به مدت 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. چوریزو را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. گوجه فرنگی و شکر را اضافه کنید و مزه دار کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس گنوکی ها را اضافه کنید و 8 دقیقه مرتب هم بزنید تا نرم شوند. آن را تا حد زیادی گرم کنید.

گام 2
¾ موزارلا و بیشتر ریحان را با گنوکی هم بزنید. مخلوط را  در یک ظرف پخت قرار دهید. باقی مانده موزارلا را روی آن قرار دهید، سپس به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب و طلایی شود، گرم کنید. مزه دار کنید، روی بقیه ریحان بپاشید و با سالاد سبز سرو کنید.

LEAVE A REPLY